MALZEMELER
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.