MALZEMELER
6 çorba kasığı tarhana
200 gram sucuk
1 çorba kasığı salça
1 çay bardağı mısırözü yağı
7-8 su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Üzerine rendelenmiş kasar peyniri
HAZIRLANIŞI
Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kasar peyniri serpin. Afiyet Olsun
6 çorba kasığı tarhana
200 gram sucuk
1 çorba kasığı salça
1 çay bardağı mısırözü yağı
7-8 su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Üzerine rendelenmiş kasar peyniri
HAZIRLANIŞI
Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kasar peyniri serpin. Afiyet Olsun