E-Tarif

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin En yeni tarif sitesi


    Perusari Çorbası

    avatar
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 192
    Kayıt tarihi : 11/09/09

    Perusari Çorbası Empty Perusari Çorbası

    Mesaj  Admin Cuma Eyl. 11, 2009 4:09 pm

    MALZEMELER
    1/2 yağsız kıyma
    havuç
    patates
    1 yumurta
    pirinç
    et suyu veya 1 tablet et su
    1 adet soğan,
    tuz
    karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Kıymanın içine soğan rendeleyin. Tuz, 1 avuç pirinç ve yumurtanın akı koyarak karıştırın. Fındık büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayın ve unlu tepsiye dizin. Tencereye 2 kaşık margarin, rendelenmiş havuç ve patates koyup kaynamaya bırakın. Tuzu ve et su tableti de atın. Sebzeler iyice haşlandıktan sonra köfteleri atın ve köfteler pişinceye kadar kaynatın.Biraz suluca bırakın, altını kapadıktan sonra yumurtanın sarısı ve 1/2 limon suyu ile terbiye yapın. Sıcak servis yapın.

      Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 3:01 am